Face-time verkoop en keuken op ‘afroep’ kopen.

Met de huidige omstandigheden om het Corona virus zijn wij gedwongen het iets anders aan te pakken als anders. Wellicht wilt u zelfs de plannen voor een nieuwe keuken uitstellen tot de rust is weder gekeerd. Echter in sommige situaties is dit lastig, denk aan verhuizingen, nieuwbouw etc.

Maar ook voor de klanten die graag een nieuwe keuken in hun huidige huis willen, maar net zoals ons niet weten hoe het lopen gaat de komende tijd hebben wij de oplossing: Een keuken op afroep! Zo kunt u profiteren van de huidige acties en kortingen en de keuken maximaal een jaar later afnemen!

Maar bij RJJ Keukens is het ook mogelijk om een offerte voor uw keuken via Face-time te laten maken. Zo krijgt u deskundig advies waar en wanneer het u uitkomt! Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw keuken en krijgt u een mooie perspectief tekening zodat alles nog duidelijker word!

Indien gewenst komen wij bij u thuis voor een persoonlijk advies op maat. De ruimte word ingemeten en uw wensen worden doorgenomen. U ontvangt gelijk een passende offerte!

Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.