Face-time verkoop en keuken op ‘afroep’ kopen.

Met de huidige omstandigheden om het Corona virus begrijpen wij bij RJJ Keukens dat u liever niet de deur uit gaat om naar een grote en drukke keuken zaak te gaan. Wellicht wilt u zelfs de plannen voor een nieuwe keuken uitstellen tot de rust is weder gekeerd. Echter in sommige situaties is dit lastig, denk aan verhuizingen, nieuwbouw etc.

Maar ook voor de klanten die graag een nieuwe keuken in hun huidige huis willen, maar net zoals ons niet weten hoe het lopen gaat de komende tijd hebben wij de oplossing: Een keuken op afroep! Zo kunt u profiteren van de huidige acties en kortingen en de keuken maximaal een jaar later afnemen!

Maar bij RJJ Keukens is het ook mogelijk om een offerte voor uw keuken via Face-time te laten maken. Zo krijgt u deskundig advies waar en wanneer het u uitkomt! Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw keuken en krijgt u een mooie perspectief tekening zodat alles nog duidelijker word!

Uiteraard bent u ook van harte welkom om in de winkel langs te komen. Wij zijn een kleine winkel waar geen grote groepen klanten tegelijk zijn. We bieden u zelfs de mogelijkheid om na sluitingstijd een afspraak te maken!

Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.