We mogen weer open!

Yeah! We mogen weer open! Wel met bepaalde voorwaarde, maar in de winkel zijn klanten in ieder geval weer van harte welkom!

RJJ Keukens is er klaar voor. Onze showroom is enorm ruim opgezet, er is veel ruimte tussen de keukenopstellingen.

Ook de verkooptafel is groot zodat er minimaal 1,5 meter tussen de adviseur en de klant is. Deze tafel word na elk bezoek gereinigd.

Wij hanteren een deurbeleid van maximaal 2 personen in onze winkel, dit is volgens de richtlijnen.

Tevens is er desinfectie zeep aanwezig en zorgen wij voor een gepaste afstand van de klant.

Helaas kunt u enkel de showroom bezoeken na het maken van een afspraak. Wij kunnen ook bij u thuis op afspraak langs komen of buiten de regulieren openingstijden speciaal voor u geopend zijn.

Heeft u al een mooie RJJ Keuken gekocht en word deze binnenkort uitgeleverd/gemonteerd? Geen paniek. Onze leveranciers leveren gewoon en wij dus ook. Uiteraard word hier wel rekening gehouden met gepaste afstand tussen de klant en monteur. Ook vragen wij u om ons tijdig aan te geven als er gezondheidsklachten bij u thuis zijn. Dan overleggen we samen hoe we dit het beste kunnen oplossen. Echter staat de gezondheid van onze monteurs/chauffeurs altijd op de eerste plaats.

  • U kunt een afspraak maken, zowel telefonisch: (085) 876 95 17 als via de mail info@rjjkeukens.nl
  • Ook bezoek aan huis behoord nog steeds tot de mogelijkheden. Wij zullen dan ter plaatse een offerte voor u uitbrengen.

Reactie achterlaten