Inzamelactie voor huisdieren uit Oekraïne!

Rjj Keukens zet zich in voor de huisdieren van de vluchtelingen uit Oekraïne! Helpt u mee?

U kunt spullen voor huisdieren inleveren bij ons. Wij staan in contact met ‘hulp voor dieren uit Oekraïne’ en zorgen dat het op de juiste plaatst terecht komt!

Alles is welkom: van voer tot mandjes en van speeltjes tot hamster kooien.

Als je op de vlucht bent is je huisdier achter laten geen optie. Echter is er niet veel mogelijkheid om spullen mee te nemen op je vlucht. Hoe fijn is het dan dat als je aankomt op je tijdelijke verblijf plaats er spullen staan voor je huisdier! Juist in deze tijd is de liefde en geborgenheid van je huisdier heel erg belangrijk. Het biedt troost en hoop. Laten we ons met z’n alle inzetten en de dieren en hun baasjes een handje helpen!

Namens de huisdieren alvast hartelijk bedankt!

update 14-03-2022: De eerste spullen zijn al bezorgt door de pakketdienst of langs gebracht! Wat geweldig dat er mensen zijn die mee willen helpen voor de dieren! We zijn nog steeds druk met verzamelen en alles is welkom!

Update 18-03-2022: Elke dag worden er door verschillende mensen spullen gebracht, Het is hartverwarmend om te zien wat mensen willen doneren: complete hamsterkooien, manden, medicijnen ( vlooienbanden en druppels) voer, speeltjes! Te veel om op te noemen!

Update 19-03-2022: Zojuist zijn er 3 heren langs geweest met een busje om ( zoals ze het zelf zeiden) ‘wat voer te brengen’. Bleken het 12 zakken van 20KG te zijn!! Echt geweldig en om stil van te worden! Vandaag zijn er ook veel mensen geweest die manden en voer kwamen brengen. Het is zo mooi om te zien dat iedereen op zijn of haar manier zijn steentje wil bijdragen. Ik raak er serieus ontroerd van hoe groot het hart van mensen is voor de dieren. De mooiste verhalen hoor ik. Van mensen die zelf in de bijstand zitten maar toch wat komen brengen speciaal voor de dieren tot mensen die echt bewust gaan shoppen. Een ieder draagt bij, en ik ( en uiteraard de dieren waar het om gaat) ben overal blij mee. Gebruikt of nieuw. Voor de kat, hond of cavia. Alles is welkom. Mensen bellen mij speciaal op om te vragen of ik hier en daar al aan gedacht heb. Zoals een mevrouw die grote handdoeken kwam brengen zodat de dieren ook gewassen konden worden! Ik wil iedereen echt hartelijk bedanken die op welke manier dan ook bijdraagt aan de actie!

Update 25-03-2022: Vanmorgen is de vrachtwagen geweest om de eerste spullen op te halen! Wat was het veel zeg! We hebben even wat werk gehad om alles te minimaliseren qua ruimte ( zoveel mogelijk manden in de hokken doen en spullen in dozen) maar uiteindelijk paste het op 3 overvolle pallets. Volgende week gaat het richting de grens tussen Polen en Oekraïne. We willen iedereen die er aan mee heeft geholpen op welke manier dan ook, hartelijk bedanken! Dit is echt ongelofelijk. Nadat de vrachtwagen weg reed zijn er weer spullen geleverd door verschillende mensen. We gaan dus door met de actie en op na een 2e zending!

Update 01-04-2022: Het magazijn loopt alweer lekker vol met allerlei spullen en voer. Nog steeds worden er dagelijks spullen gebracht door mensen. Erg bijzonder om te zien en te merken dat zoveel mensen , dieren een warm hart toedragen!

Reactie achterlaten