Hello Front keukenrenovatie

KEUKENRENOVATIE – Vaak al in 1 dag!

DUURZAAM
Wij laten circa 80% van de keuken staan en vervangen alleen wat nodig is.

SNELHEID
Vaak zijn wij binnen één werkdag klaar, zonder hak- en /of breekwerk. Desgewenst voeren wij de oude fronten af.

KOSTENBESPAREND
De kosten voor een keukenrenovatie zijn gemiddeld 25% van de totale kosten van een nieuwe keuken.

Wij zijn Hello Front! Met onze fronten renoveer je je keuken knap, slim en vriendelijk. Slim omdat je kwalitatief hoogwaardige fronten krijgt voor een redelijke prijs, vriendelijk omdat je hiermee je bestaande keuken kunt hergebruiken en hiermee bespaart.

Ons assortiment bestaat uit 7 verschillende fronten. Ieder front heeft zijn eigen Look & Feel, maar door te combineren met één van de vele kleuren wordt het exclusief en elegant.

In 4 simpele stappen realiseer jij je eigen droomkeuken.

Stap 1 | Oriëntatie & Advies

Bij ons in de showroom kunt u zich oriënteren maar vooral laten inspireren en adviseren over de mogelijkheden die HELLO FRONT te bieden heeft. Met een keuze uit 7 verschillende fronten en 16 verschillende kleuren* maakt u uw keuken geheel naar eigen wens.

Stap 2 | Inmeten

Bent u enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Mooi! Wij komen altijd bij u langs om de fronten in te meten. Zo weet u zeker dat het goed zit!

Stap 3 | Montage

Nadat de keuken is ingemeten en alle vragen zijn beantwoord is het aan ons montage team om u te verbluffen met onze kwaliteit en snelheid van uw ‘nieuwe keuken’, vaak zijn wij binnen één dag al weer weg, zonder hak- en/of breekwerk!

Stap 4 | Oplevering

Zodra de fronten afgesteld zijn, de vloer schoon achter gelaten is en de oude fronten in de bus liggen om kosteloos afgevoerd te worden kunt u nu écht genieten van uw HELLO FRONT keuken