Over RJJ Keukens

Welkom bij RJJ Keukens Hoevelaken!

In augustus 1985 werd ik geboren in de Noordoostpolder. Mijn ouders waren 2 jaar daarvoor gestart met hun eigen keukenzaak. Het zal u niet verbazen dat de liefde voor het keukenvak mij met de paplepel werd ingegoten. Echter de echte interesse kwam pas rond mijn 15e. Ik zat op school en wist niet goed wat ik ‘later wilde worden’. Mijn ouders boden mij aan om af en toe in de winkel als gastvrouw wat bij te verdienen. Koffie rond brengen en een praatje maken ging mij goed af. Echter wou ik snel meer, veel meer. Klanten begeleiden en informeren bij de aankoop van hun nieuwe keuken. Ontwerpen maken, kleuren samenstellen, adviseren, ik vind alles even leuk! Ik ging in de leer bij mijn ouders, die ondertussen 4 zaken hadden in het noorden van het land, en kwam te werken bij de verschillende filialen. Ook mijn oudere zussen en zwagers werkten in de verschillende filialen en zo werd ik wegwijs gemaakt in “Keukenland”. Het is een echt familie bedrijf en dat voelde goed. Zowel voor mijn collega’s als voor de klanten. Lekker persoonlijk, niet aangesloten bij een landelijke keten, en laag drempelig.

Naarmate de tijd verstreek wilde ik mijn vleugels uitslaan. Kijken en vooral leren bij andere zaken. Hoe zouden zij het doen? Het was een enorm interessante reis waar ik veel van heb geleerd. Mijn ultieme wens werd steeds sterker: Een eigen keukenzaak! Nu ik ondertussen meer dan 20 jaar ervaring heb kan ik wel zeggen dat ik gepokt en gemazeld ben in “keukenland”. Ik ken de markt, heb door de jaren heen veel verschillende stijlen gezien en weet wat de klant wil. En laat dat nou net het zelfde zijn als mijn visie: In een ongedwongen sfeer kunnen oriënteren, kijken, vergelijken en informatie verzamelen om zodoende tot de droomkeuken van de klant te komen. Waarbij prijs-kwaliteit erg belangrijk zijn. Bij mij geen “handje klap”. Gewoon transparante en duidelijke eerlijke prijzen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent! Ook het feit dat RJJ Keukens zelfstandig is en niet is aangesloten bij een landelijke keten vind ik erg belangrijk.

Met trots kan ik u vertellen dat het zo ver is! RJJ Keukens is een feit!

*update: RJJ Keukens is ondertussen een bekende naam aan het worden in Hoevelaken, Nijkerk, Amersfoort en omstreken! Mijn man Marcel Jansen, vanaf 1989 actief in keukenland, is mij komen versterken. Samen werken wij met het grootste plezier om uw droom keuken te realiseren!

Komt u gerust eens een kijkje nemen!

Met vriendelijke groeten,

Roeli Jansen-Jansen