Etna

Wie is er niet opgegroeid met ETNA in de keuken? Het Nederlandse keukenmerk is al meer dan 160 jaar een ‘Household’ naam in ons land, letterlijk en figuurlijk. Van kookplaat tot koelkast: alle ETNA producten zijn ontwikkeld met de Nederlandse huizen en haar bewoners in gedachten. Nuchter met een scherp oog voor detail en functioneel maar verrassend design. De laatste kooktrends en technologieën vertalen ze naar kwalitatieve en betaalbare designproducten voor in de keuken. Zo maken ze droomkeukens bereikbaar voor iedereen. Niet dromen maar doen! Hoe ze dat kunnen waarmaken in een snel veranderende markt? Door een stabiele focus op vakmanschap, kwaliteit, design en vernieuwing. Traditioneel vakmanschap raakt tenslotte nooit uit de mode.

Vakmanschap zit in hun genen ‘gegoten’. Waren het 162 jaar geleden de ETNA-ijzergieters die kookfornuizen maakten in de fabriek, de vakmannen en -vrouwen anno 2021 zijn te vinden in hun laboratoria, aan de tekentafels en in het testcentrum. Van ieder apparaat weten ze precies waar het gemaakt is, welke grondstoffen het bevat en waarom deze gebruikt zijn. Dat is vakmanschap pur sang. Ze willen alles kunnen controleren zodat ze de beste producten kunnen maken. Deze ambitieuze instelling is ook te vinden in hun logistiek centrum: bij het leveren van de producten en de service laten ze niets aan het toeval over. Zo blijven ze continu bouwen aan een collectie keukenapparaten die ieders keukendromen waarmaken. Het resultaat delen ze graag, en met veel trots, met jou in onze sfeervolle showroom in Duiven.

ETNA levert moderne keukenapparatuur tegen een scherpe prijs, maar ze zijn wel zo traditioneel dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. Voordat een ETNA product in jouw keuken staat is het getoetst, getest en waar nodig aangepast totdat ze 100% tevreden zijn. Daarom geven ze met een gerust hart 5 jaar garantie al hun apparaten. Hiervoor vragen ze wel of je een nieuw apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert.

Kwaliteit houdt niet op bij de prestaties van een apparaat alleen, ook het klantcontact en de service moeten van hoog niveau zijn. Mocht je onverhoopt toch service nodig hebben dan kun je als klant van ETNA terugvallen op ons moederbedrijf, ATAG Benelux. Je belt of mailt gewoon met onze collega’s in Nederland en in hun magazijn in Duiven liggen onderdelen op voorraad. En mocht een servicebezoek nodig zijn, dan komen hun eigen monteurs die onze apparaten door en door kent.

De term Dutch Design is niet voor niets een wereldwijd begrip geworden: het staat voor hoogwaardig en doordacht productontwerp. Bij ETNA willen ze dat bereikbaar maken voor iedereen. Ze kennen als geen ander de Nederlandse smaak en de technische specificaties waar apparaten aan moeten voldoen. Het ETNA Onderzoek en Ontwikkeling team in Duiven geeft die Hollandse ‘touch’ aan producten; functioneel en tijdloos design en met een scherp oog voor detail. Zo maken ze je het gemakkelijker om een goede keuze te maken.