Inventum

Inventum is een oer Hollands bedrijf dat al meer dan 110 jaar bestaat! In 1908 begon Inventum als kleine fabriek voor elektrische apparaten. In de jaren die volgde is het merk uitgegroeid tot een begrip in Nederland qua apparatuur!

Er is in de loop der jaren heel wat veranderd, maar wat altijd gelijk bleef is de kwaliteit. Zo krijgt u 5 jaar Inventum garantie ( per apparaat !!), en is er omruil service. Mocht er dan toch onverhoopt iets niet in orde zijn met uw apparaat weet u zeker dat alles goed en vooral erg snel voor u word opgelost! Inventum heeft een eigen magazijn met onderdelen en kan dus enorm snel schakelen!

Inmiddels is Inventum een van de oudste zelfstandige merken in Nederland! RJJ Keukens is dan ook trots dat wij leverancier zijn van dit mooie en betrouwbare merk! Wij kunnen alles leveren wat Inventum te bieden heeft: inbouwapparatuur, witgoed en klein huishoudelijk! Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten: vanwege hun enorme magazijn en daarom ook hun grote voorraad, zijn de prijzen aantrekkelijk en zeer concurrerend! Kom langs in onze showroom en laat u informeren over deze veelzijdige producten!

Ontdek Inventum op www.inventum.eu