Werkbladen en spoelunits

Dekker Zevenhuizen werk opgericht in 1930 en is al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het familie bedrijf is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het bewerken van materialen tot werkbladen voor keuken en badkamer. Op ruim 30% van de keukens die jaarlijks worden verkocht in Nederland is de keuken voorzien van een Dekker werkblad! En Dekker Zevenhuizen is partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten zoals hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.

Het werkblad is een echte smaakmaker voor uw keuken en moet natuurlijk ook tegen een stootje kunnen. Ook comfortabel zijn in het onderhoud is een must!

U zult niet iedere dag een nieuwe keuken kopen. Daarom informeren wij u bij RJJ Keukens graag over de materialen, hun voor- en nadelen, kleuren en nog veel meer!

Zo leveren wij graag werkbladen van composiet: een werkblad dat bestaat uit overwegend kwarts, net als graniet. Daardoor is het hard en heeft het een natuurlijke uitstraling. Anders dan graniet is composiet een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten. Dat is het grote voordeel van composiet aangezien het blad niet poreus is en een grote keuze heeft uit kleuren! Dit werkblad is behoorlijk krasvast en hittebestendig. Ook is het zeer hygiënisch en onderhoudsarm. En bij RJJ Keukens ook nog eens aantrekkelijk geprijsd! Kom langs en bekijk de vele mogelijkheden in materialen en kleuren!

Kijk op www.dekkerzevenhuizen.nl voor meer informatie over allerlei soorten werkbladen!

De spoelunit is vaak een “ondergeschoven kindje “. Echter wat veel mensen vergeten is dat u de spoelunit wellicht het meeste gebruikt van de gehele keuken: handen wassen, afgieten, een glaasje water pakken, etc. Daarom is het van groot belang dat ook de spoelunit van goede kwaliteit is. En laat nou net juist Caressi daar in uitblinken!

Caressi creëert spoelbakken, kranen en accessoires voor iedere keukenstijl. Zo is er tegenwoordig heel veel keus qua kleuren, materialen en maten. Wat dacht u van bijvoorbeeld een mooie zwarte spoelunit met een bijpassende zwarte kraan? Maar zelfs kranen met een accentkleur zoals bijvoorbeeld geel, rood, blauw of roze behoord tot de mogelijkheden! Ook de vele accessoires voor de spoelunit zorgen voor ongekend gemak. Zo zijn er speciale restenbakjes in verschillende maten leverbaar. Daardoor bent u niet verplicht een 1,5 spoelunit te nemen, maar geniet u van het comfort van een grote unit met een restenbakje wanneer het u uitkomt!

In onze showroom laten we alle mogelijkheden zien op het gebied van de spoelunits. Laat u inspireren en ontdek wat een toegevoegde waarde een op u afgestemde spoelunit heeft!

Ontdek de wereld van Caressi op www.caressi.nl

Accessoires:

Om de keuken helemaal compleet te maken horen natuurlijk de beste accessoires. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, een zeepdispenser of een afvalsysteem mooi weggewerkt in een keukenkast. Zo word de keuken nog functioneler!

Hieronder zijn voorbeelden van verschillende accessoires.

Het Plasma filter

Een recirculatie afzuigkap zuigt de lucht op, filtert het, en blaast het terug de keuken in. De lucht circuleert. Vandaar de naam ‘recirculatie afzuigkap’. In de afzuigkap zitten normaal koolstoffilters. Koolstof heeft van nature de eigenschap om vuil op te nemen. Wanneer de afzuigkap de kooklucht opzuigt, absorbeert het koolstoffilter het vuil en de geurtjes uit de lucht. De lucht is schoon en de afzuigkap blaast deze terug de ruimte in. Een plasma filter daarentegen filtert niet maar reinigt de lucht niet alleen van geur maar ook van pollen bacteriën fijnstof etc, zodat de afzuigkap eigenlijk een luchtreiniger word. Het elektronische plasma filter wordt eenvoudig geplaatst op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor. Dit is mogelijk op iedere afzuiginstallatie. De elektronica van het filter wordt vervolgens ingeschakeld door de luchtstroom van de afzuigkap, schouw, of wasemschouw. De aangezogen verontreinigde luchtstroom (vetten, pollen, geuren etc.) wordt door middel van een natuurlijke reactie omgezet in schone lucht en Co2. De gefilterde (gerecirculeerde) schone lucht wordt terug geblazen in de ruimte. Het plasma filter gaat minimaal 10 jaar mee. Een koolstof filter daarin tegen zal ieder jaar ( of vaker afhankelijk van de frequentie waar mee u kookt) vervangen moeten worden.

Verlichting

Goed licht is belangrijk. Zeker als u aan het werk bent in de keuken. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw keuken te verlichten. Zo zijn er spots voor onder de bovenkasten, led-strips, glaswanden met verlichting en nog veel meer.

Afval systemen

Een afval systeem is niet weg te denken uit de keuken. Maar niet iedereen is even gecharmeerd van een afval bak in het zicht. Daarom zijn er handige en mooie oplossingen om het afvalsysteem weg te werken in een keukenkast. Ze zijn er in verschillende maten, en met verschillende bakken om het sorteren van het afval zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo is er zelfs een afvalbak voor in het werkblad! Zo veegt u met 1 handbeweging het vuil in de afvalbak. Ideaal voor groenten en fruit afval!

Zeep dispenser en handdoekrek

U wast u handen. Daarbij gebruikt u uiteraard zeep. Een luxe zeepdispenser is dan wel erg fijn! Geen vieze plakkerige zeepresten aan de onderkant van een zeeppompje op uw werkblad, maar een mooi bijpassende pomp naast uw kraan op het werkblad. Ze zijn er in meerdere vormen en kleuren en daarom is er altijd 1 geschikt voor de stijl van uw keuken. Het is eenvoudig om de dispenser bij te vullen met uw favoriete handzeep via de bovenkant. Daarna wilt u uw handen drogen. Een mooi handdoekrek kan dan uitkomst bieden. Deze is gemakkelijk te monteren aan de zijkant van een keukenkast zodat u er altijd bij kan. Wilt u de handdoek toch liever uit het zicht, dan kunt u hem ook plaatsen in een keukenkast. Zo hangen al uw thee/handdoeken overzichtelijk op een rijtje. En ze kunnen nog goed drogen ook!

Barsteunen en stopcontacten

In sommige keukens komt het voor dat er een bar blad geplaatst kan worden. Dit is een gezellig en functioneel stuk werkblad. Onder het bar blad kunnen barsteunen geplaatst worden. Deze zijn er in verschillende vormen, afmetingen en uitvoeringen. Ze zijn er zelfs met een ingebouwde stopcontacten. ideaal voor de mixer of de koffie machine!

Verder bent u uiteraard stopcontacten nodig voor dagelijks gebruik. Kijk eens rond in uw huidige keuken en bekijk of u genoeg stroom punten heeft of zich wellicht ergert aan het feit dat u steeds stekkers en apparaten moet schuiven om stroom te hebben! Dit kan gemakkelijk verholpen worden door een energie zuil. Dit zijn stopcontacten met de mogelijkheid tot wel 4 uitgangen! Nooit meer ruzie met stekkers, gewoon altijd en overal stroom!

Er zijn ook speciale stoompunten met bijvoorbeeld USB aansluitingen. Ook zijn er stroompunten die weg gewerkt kunnen worden in de zijkant van de keukenkasten. Zo blijft u keuken strak, en heeft u zelfs op uw eiland stoompunten!