50 Style Koelers

Wat stoer! Een echte Smeg 50 style koeler in je keuken! Levendige kleuren en retro design voor stijl objecten. Een uniek retro design kenmerkt de producten uit de Jaren 50 lijn, waarbij een uitgesproken ontwerp, vloeiende lijnen en levendige kleuren gecombineerd worden met de nieuwste technologie! afgeronde wormen en chromen details die het interieur en de deur van de koelkast perfect op elkaar afstemmen!

De glazen legplanken zijn voorzien van een chromen afwerking gebaseerd op een retro design. Het nieuwe koelstusteem verdeelt de koude lucht door de koelkast waardoor er een ontstane temperatuur onstaat. Dit zorgt ervoor dat voedsel op de juiste manier bewaard kan worden.

De lucht wordt op een homogene manier verspreid om het ideale vochtniveua te bereieken voor het bewaren van voedsel. De twee inbouw LED-strips in de zijkanten zorgen voor een perfecte verlichring in elke hoek en creëert een aangename licht-atmosfeer.

De temperatuurregeling is nauwkeurig via een elektronische thermostaat en kan eenvoudig handmatig worden ingesteld. Een deur alarm gaat automatisch af wanneer de deur lang open is.

Door de speciale lade met ideale luchtvochtigheid en temperatuur rond de 0 graden zijn groente en fruit, vlees, vis en melkproducten tot driemaal langer houdbaar dan in het normale koelgedeelte. De gewone groente lade beschikt over een schuifregelaar voor de regeling van de luchtvochtigheid.

De koelers zijn er veel verschillende maten en zowel met vriesgedeelte als zonder te leveren! Kijk op www.smeg50style.nl voor alle mogelijkheden!