Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen werd opgericht in 1930 en is al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het familie bedrijf is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het bewerken van materialen tot werkbladen voor keuken en badkamer.

Op ruim 30% van de keukens die jaarlijks worden verkocht in Nederland is de keuken voorzien van een Dekker werkblad! En Dekker Zevenhuizen is partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten zoals hotels, kantines, ziekenhuizen, etc. Het werkblad is een echte smaakmaker voor uw keuken en moet natuurlijk ook tegen een stootje kunnen. Ook comfortabel zijn in het onderhoud is een must!

U zult niet iedere dag een nieuwe keuken kopen. Daarom informeren wij u bij RJJ Keukens graag over de materialen, hun voor- en nadelen, kleuren en nog veel meer! Zo leveren wij graag werkbladen van composiet: een werkblad dat bestaat uit overwegend kwarts, net als graniet. Daardoor is het hard en heeft het een natuurlijke uitstraling. Anders dan graniet is composiet een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten. Dat is het grote voordeel van composiet aangezien het blad niet poreus is en een grote keuze heeft uit kleuren!

Dit werkblad is behoorlijk krasvast en hittebestendig. Ook is het zeer hygiënisch en onderhoudsarm. En bij RJJ Keukens ook nog eens aantrekkelijk geprijsd! Kom langs en bekijk de vele mogelijkheden in materialen en kleuren! Kijk op www.dekkerzevenhuizen.nl voor meer informatie over allerlei soorten werkbladen!