Originele achterwanden voor uw keuken!

Visualls is leverancier van originele keukenachterwanden voor iedere keuken. Hun achterwanden worden specifiek voor uw keuken op maat ontworpen. Geen standaard prints, maar individueel keukendesign op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal of glas!

Zonder te boren, rechtstreeks te plaatsen op de kale muur en zelfs op bestaand tegelwerk. Geen gedoe met behanglijm of muren die eerst gestuukt moeten worden.

Hun eigen ontwerpstudio maakt het mogelijk om zelf foto’s of ideeën aan te leveren voor een unieke keukenachterwand!

De keukenachterwanden zijn duurzaam en licht van gewicht. Om de Visualls met fotoprint (premium collectie) uitermate geschikt te maken voor gebruik in de keuken wordt er een kras vaste, transparante toplaag aangebracht. Deze toplaag met UV filter zorgt ervoor dat de keukenachterwand beschermt is tegen krassen, stoten van pannen, vetspetters, vocht, etc.

Visualls zijn origineel, vernieuwend en geven de mogelijkheid om een nieuwe of bestaande keuken een unieke uitstraling te geven. Buiten onze collectie om kan een keukenachterwand van Visualls.nl op verzoek speciaal ontworpen worden. In overleg kunnen ze (bijna) alles maken! Bekijk ook zeker de mogelijkheid tot het gebruik van eigen foto’s! Een keukenachterwand met uw favoriete stad, uw kinderen, een collage van uw mooiste vakantiefoto’s, verzin iets origineels en bespreek de mogelijkheden. Ze rekenen géén meerprijs voor het gebruik van eigen foto’s!

Reactie achterlaten