Caressi

De spoelunit is vaak een “ondergeschoven kindje “. Echter wat veel mensen vergeten is dat u de spoelunit wellicht het meeste gebruikt van de gehele keuken: handen wassen, afgieten, een glaasje water pakken, etc. Daarom is het van groot belang dat ook de spoelunit van goede kwaliteit is. En laat nou net juist Caressi daar in uitblinken!

Caressi creëert spoelbakken, kranen en accessoires voor iedere keukenstijl. Zo is er tegenwoordig heel veel keus qua kleuren, materialen en maten. Wat dacht u van bijvoorbeeld een mooie zwarte spoelunit met een bijpassende zwarte kraan? Maar zelfs kranen met een accentkleur zoals bijvoorbeeld geel, rood, blauw of roze behoord tot de mogelijkheden! Ook de vele accessoires voor de spoelunit zorgen voor ongekend gemak. Zo zijn er speciale restenbakjes in verschillende maten leverbaar. Daardoor bent u niet verplicht een 1,5 spoelunit te nemen, maar geniet u van het comfort van een grote unit met een restenbakje wanneer het u uitkomt!

In onze showroom laten we alle mogelijkheden zien op het gebied van de spoelunits. Laat u inspireren en ontdek wat een toegevoegde waarde een op u afgestemde spoelunit heeft!

Ontdek de wereld van Caressi op www.caressi.nl