Expositie Jan Berghuis

Vanaf zaterdag 14 december 2019 heeft RJJ Keukens de primeur in “keukenland” om een echte expositie van de decoratieschilder Jan Berghuis uit Den Haag te mogen houden.

Jan Berghuis bekend sinds 1987 als decoratie schilder is een echte meester als het op schilderen aan komt! Prachtige muurbeschilderingen, zoals panorama’s en vergezichten. Geschilderde structuren als dierenhuiden, plastic of verweerd metaal op muren, deuren en meubels! Hout- en marmerimitatie voor lambrisering, schoorsteenmantels en voordeuren. Klassieke of moderne plafondbeschilderingen en trompe l’oeil. Met Jan Berghuis van “House of Bendhor-Le Fay” geef je een bijzonder karakter aan jouw interieur. Maar ook schilderijen is iets waar Jan zijn hand niet voor omdraait!

Kom gauw langs bij RJJ Keukens en laat je verrassen door de originele serie die er ten toon gesteld word, tussen onze mooie keukens! De serie bestaat uit 6 unieke schilderijen ( van elk schilderij is er maar 1 ) die met bijzondere kleuren het negatief voorstellen van een foto gemaakt door Jan op en om Schiphol. Vanwege het feit dat het een negatief is prikkelt dit de zintuigen en fantasie. Als je echter de originele foto erbij houd zul je zien wat het is!

Voor meer informatie over deze geweldige kunstenaar kunt u naar www.bendhor.net gaan!