Nieuw: Hoog-Laag keukens / Ergo keukens

Bij RJJ Keukens kunt u ook terecht voor aangepaste keukens!

Zo hebben wij een systeem die er voor zorgt dat het werkblad elektronisch versteld kan worden. Uiteraard is dit systeem beveiligt met een ‘safety strip’. Deze zorgt er voor dat als het systeem tegendruk voelt automatisch stopt.

Zowel de kookplaat als spoelbak met kraan kunnen in het werkblad gemonteerd worden. Deze zal dan ook mee gaan naar de gewenste hoogte!

Een ergo keuken maakt het leven makkelijker. U kunt het systeem tussen 75 cm tot 108 cm elektrisch verzetten. Ook zijn er 3 voorkeurs mogelijkheden in te stellen.

Het maximale gewicht wat het systeem kan dragen is 300 KG. Dit is te verhogen naar 600 KG.

Het standaard pakket heeft 2 poten, zodat de maximale lengte 300 cm is. Alles na de 300 cm is te verlengen met 1 poot extra. Tevens zijn er hoekoplossingen en u-keuken oplossingen.

De voordelen op een rij:

  • Makkelijk te installeren
  • Alleen wandmontage/ geen vloermontage, waardoor de vloer gemakkelijk schoon te houden is! En er hoeft niet in de vloer geboord te worden!
  • Ruimte voor het doorvoeren van leidingen en bekabeling
  • Montage mogelijkheden van frontplaten ( daardoor kan het frame volledig worden weggewerkt)
  • Inclusief veiligheidsstrip
  • Extra flexibiliteit door de verplaatsbare tafelbladsteunen

U kunt iedere gewenste keukenfront hier voor gebruiken. Ook ieder werkbladmateriaal is hiervoor geschikt. U hoeft dus geen concessies te doen in uitstraling, smaak en uw wensen!

Tevens kunnen wij de vaatwasser op hoogte plaatsen, zodat u deze gemakkelijk kan in en uitruimen.

Ook hebben wij in het assortiment combimagnetrons met draaideuren of ovens met Hide and Slide deur. Dat betekend dat de deur in zijn geheel onder de oven doorschuift naar achteren als u deze open doet. U zult zich dus niet hoeven te branden aan de hete deur!

Kortom, neem contact op met ons en wij helpen u graag om uw wensen om te toveren in een schitterende keuken!

Reactie achterlaten