RJJ Keukens bestaat 5 jaar! En dat vieren we!

Alweer 5 jaar is RJJ Keukens gevestigd in Hoevelaken. En wat gaat de tijd snel! Van een showroom met 8 opstellingen zijn wij uitgegroeid naar een showroom met 13 opstellingen! We hebben het magazijn bij de showroom betrokken omdat wij in de loop der tijd de samenwerking met Pot verhuizingen zijn aangegaan voor de levering en opslag van de keukens.

Om het jubileum te vieren hebben we elke maand een andere actie waar de klant echt wat aan heeft!

Houd dus de krant, de socials en deze website goed in de gaten en vier met ons mee!

De volgende tekst stond in de krant Stad Nijkerk!

Van renovatie tot compleet nieuwe keuken. Uw wens staat centraal!

[HOEVELAKEN] RJJ Keukens in Hoevelaken bestaat vijf jaar. Onlangs heeft u al kunnen lezen in deze krant dat dit gepaard gaat met maandelijkse jubileumacties  voor klanten. Aanbiedingen waar je echt wat aan hebt als je een keuken koopt.

Een nieuwe keuken aanschaffen klinkt misschien simpel, maar het betekent vele keuzes maken; over de indeling, de kleur, apparatuur.

Met een wandeling door de showroom van RJJ Keukens zien we strakke kastenwanden, werkbladen van composiet of kunststof, geïntegreerde afzuigsystemen, enorm veel mogelijkheden dus.

,,Voordat we aan de slag gaan, gaan we eerst even zitten met een bakje koffie of thee om de wensen te bespreken’’, vertelt Roeli Jansen, eigenaresse en naamgever van RJJ Keukens. ,,Hoeveel ruimte is er, past daar een kastenwand of een eiland in. Welke materialen en kleuren gaan we gebruiken? We hebben samples van verschillende keukenfronten, handgrepen en werkbladen.

[RENOVATIE] Zijn de  keukenkastjes nog in goede staat maar de kleur niet meer passend, dan bestaat de mogelijkheid om de keuken duurzaam te renoveren. Steeds meer mensen kiezen hiervoor in plaats van compleet te verbouwen. ,,Vaak binnen 1 dag tijd heeft de keuken een compleet andere uitstraling’’, aldus echtgenoot en mede-eigenaar Marcel. ,,Het grootste voordeel van renovatie is natuurlijk het kostenplaatje en de duurzaamheid”

HOOG/LAAG] De ruime showroom vernieuwd regelmatig. Met 13 opstelling van de Duitse merken, Nolte, Burger en Bauformat, hebben zij een kwalitatief goed product en profiteert de klant van alle voordelen van elk merk. Eén van de nieuwe keukens in de showroom is de hoog/laagkeuken, ideaal voor mensen in een rolstoel. ,,Een druk op de knop en de werkhoogte verhoogd of verlaagd’’, aldus Marcel.

,,Tevreden klanten, daar doen we alles voor’’, lacht Roeli. ,,Dat klanten tevreden zijn hebben we ook gemerkt aan de vele positieve recensies op www.Qasa.nl en Google. Ook de mond tot mond reclame is erg leuk om te zien, momenteel komt meer dan de helft van de nieuwe klanten op aanbeveling van reeds bestaande klanten!’’

Roeli en Marcel zijn hartelijk en hulpvaardig met ontspannen omgangsvormen en volop aandacht voor de klant. Daarnaast ook zeer betrokken ondernemers in Hoevelaken; zo sponsoren zij al 8 jeugdteams bij Korfbalvereniging Telstar en plaatselijke activiteiten zoals de Oranje Vereniging van het dorp.

[VIEREN] Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum is er deze maand bij aankoop van een keuken een gratis upgrade naar composiet werkblad en in april een kokend water kraan kado als jubileumactie. Roeli: ,,We hebben bedacht dit met klanten te vieren. We doen dat met elke maand een andere actie.’’

[a]    RJJ Keukens. Oosterdorpsstraat 33, Hoevelaken. Tel.: 085-8769517. www.rjjkeukens.nl

Reactie achterlaten